Bij sommige medische problemen kan er na het invullen van de Eigen Verklaring aanleiding zijn een rijtest af te moeten leggen bij een medisch adviseur van het CBR. Een rijtest is bedoeld om in de praktijk te beoordelen of iemand op een veilige en verantwoorde manier aan het verkeer kan deelnemen.

Het kan ook zijn dat je om een andere reden een rijtest af moet leggen, bijvoorbeeld bij een rijbewijskeuring of na een invordering

 

Autorijschool Paul J. Lievens begeleidt je in het traject naar de rijtest voor rijbewijs B ,B-automaat en BE (aanhanger)

 

Ook kan het zo zijn dat je in het bezit bent van een rijbewijs, maar heb je al een tijd niet achter het stuur gezeten of ben je onzeker over je rij kwaliteiten dan hebben we ook trainingen om de praktische kennis snel weer op peil te brengen.

De lessen worden gegeven in jouw tempo en de nadruk zal liggen op de onderdelen die jij graag wilt oefenen. Je kunt hierbij denken aan:

• Het rijden binnen de bebouwde kom (het naderen, oversteken en afslaan bij kruisingen of op rotondes)

• Het rijden buiten de bebouwde kom (het rijden op 80 km wegen, auto- en autosnelwegen, het wisselen van rijstroken of het in- en uitvoegen)

• Bijzondere verrichtingen (fileparkeren, voor- of achteruit in parkeervakken, keren of achteruit rijden)

• Het nieuwe rijden (HNR)*

• Het rijden met een aanhangwagen, paardentrailer of caravan

* Ook bij opfriscursussen geven wij rijles in het nieuwe rijden. Het nieuwe rijden is een milieubewuste en  brandstofbesparende manier van rijden.

Autorijschool Paul J. Lievens is al bijna 40 jaar een begrip in Oirschot en omgeving (regio Eindhoven) en nu ook voor Ell (gemeente Leudal) en omgeving (regio Weert).

 

Autorijschool Paul J. Lievens
Al bijna 40 jaar: 100% rijles!

Over ons

Praktijk

Volg ons